ProdejHNED.cz
Nový inzerát
ProdejHNED.cz Domů Inzeráty Nový inzerát

11 000 Kč Klávesy - syntezátor YAMAHA AN1x

02.06.2023 - Hudební nástroje - Ostrava 30


Detail inzerátu


Prodám CONTROL SYNTESIZER analog physical modeling YAMAHA AN1x, MADE IN JAPAN, adaptér MADE IN JAPAN, poslední vydaná ROM, vše v ceně, kufr ani obal neprodávám

Cena 11000,- Kč nebo dohodou

cena za dopravu - zatím Česká pošta cca 400,- Kč, Balíkovna tak velký balík nebere, snad Zásilkovna, požádal jsem o vyjádření k tomuto atyp.balíku, ale zatím bez odpovědi. U kurýrních služeb rozhoduje i vzdálenost.

 

61 kláves, pro jakýkoli styl od psycho přes techno až po klasiku a dechovku, NEKLASICKÁ SAMOHRAJKA, bude záležet na vašich schopnostech vytvoření zvuků,  rytmů, sekvencí,  atd.

Prakticky NEOMEZENÉ MOŽNOSTI PLYNULÝCH ÚPRAV A KOMBINACÍ ZVUKŮ, barev tónů a hluků, rytmů, továrních zvuků či vlastních zvuků z nuly až po vaše přání, omezeno jen vaší fantazií, samozřejmě v rozsahu nástroje

Např. detailní plynulá změna výšky ladění celého keyboardu (např. 432 Hz, 440 Hz, atd dle libosti), keyb.transp 3 oktávy dolů, 3 oktávy nahoru, možnosti plynulých úprav zvuků většinou 0 -128 po 1 dílku, záleží na druhu úprav, kombinaci oscilátorů apod.

Dále např.arpeg / seq - možnosti velkých úprav počtu tónů, tempa, rytmů, metra, tvorba vlastních sekvencí, atd, atd., celá řada efektů s velkými možnostmi úprav a kombinací.

Lze dokoupit cizí Nastavení - patches na Netu

atd.atd.atd.

Nebudu vypisovat vše, to by se sem nevešlo,

Předváděcí videa a nahrávky např. na Youtube

UŽIVATEL.+SERVIS MANUÁLY  https://www.synthxl.com/yamaha-an1-x/

ELEKTRONIKA ve výborném stavu, všechny kolíčky, tlačítka i kolečka a ribbon fungují, 3 klávesy ztratily kontakt, oprava by stála cca 2500,- dle opravny, - opravu mohu zajistit, uvedená cena je bez ceny opravy.. Veškeré vstupy a výstupy fungují.

MECHANIKA v super stavu, dno ocelový plech (nepraskne), víko silný odolný plast, 7,5 kg, bez známek používání či poškození, to platí i o samotných klávesách.

Ideální na nahrávání i na stage, analog, MIDI in, out, thru, atd, atd.atd.

 

POUŽÍVALY JEJ TAKÉ SVĚTOVÉ SUPERKAPELY !!!

 

 

Prodám sustain Yamaha FC5 pedál, v Muzikeru ehopu stojí 950,- , je nový, jen vyzkoušený,funkční, nepoužitý, prodám za 400,- Kč

 

  • Cena: 11 000 Kč
    (nebo dohodou)

  • Kategorie: Hudební nástroje

  • Typ: Nabídka

  • Město: Ostrava 30 (Ostrava-město)

  • Stav: Použité

  • Značka: YAMAHA

  • Zobrazeno: 54110x

Kontaktovat prodejce

Prodejce:
Milan (ch***k@...)
(všechny inzeráty uživatele)

Hodnocení užvatele:
zatím nehodnocen
(zobrazit / přidat hodnocení)

Místo:
Ostrava 30 (PSČ: 70030)


Kontaktovat prodejce

Prodejce:
Milan (ch***k@...)
(všechny inzeráty uživatele)

Hodnocení užvatele:
zatím nehodnocen
(zobrazit / přidat hodnocení)

Místo:
Ostrava 30 (PSČ: 70030)